Inici » Diagnosi dels serveis digitals de la Paeria de Cervera
Diagnosi dels serveis digitals de la Paeria de Cervera

Diagnosi dels serveis digitals de la Paeria de Cervera

Per tal de continuar amb la constant millora dels serveis digitals que estan vinculats a la Paeria de Cervera, la Regidoria de Polítiques Digitals va encarregar un treball de diagnosi al cerverí Marc Celeiro.

El document, lliurat el dijous 5 d’agost, fa una anàlisi de les diferents pàgines web, servidors, xarxes socials i serveis de missatgeria de la Paeria. S’analitzen aspectes com el rendiment, l’accessibilitat, la configuració i la indexació de les diferents pàgines, oferint solucions tecnològiques i de contingut per millorar tots aquests aspectes.

Així mateix, també s’analitzen temes de seguretat dels serveis que la Paeria disposa a Internet i també fa una anàlisi tècnica de tots els perfils de xarxes socials relacionats.

Segons la regidora de Polítiques Digitals, Roser Segura, “ens ha semblat una molt bona eina, no només per l’anàlisi de tots els serveis sinó també per la concreció de les solucions proposades. Permetrà seguir en la millora del servei que la Paeria dona a la ciutadania”.