Inici » Comença la campanya de micromecenatge de Botiflers, nou podcast cerverí
Comença la campanya de micromecenatge de Botiflers

Comença la campanya de micromecenatge de Botiflers, nou podcast cerverí

Cervera tindrà un nou podcast de cara al proper mes d’octubre. Quatre joves segarrencs han engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per començar un nou programa d’informació i entreteniment: Botiflers.

Es tracta d’un programa amb contingut d’esperit local fet des d’una mirada global. Al control de so hi haurà el sonòleg Robert Canela, i als micròfons hi parlaran les filòlogues Núria Turull i Alba Granell i el periodista Roger Vilaseca. 

Botiflers es gravarà en vídeo i so en una sala del tercer pis del Centre Obrer Instructiu d’Unió Republicana. Situar l’estudi allà dinamitzarà l’edifici i així es disposarà d’una sala condicionada per a altres enregistraments.

El micromecenatge pretén recaptar donacions de 15, 25, 35, 50, 150 i 250 euros, fins a assolir l’objectiu total de 4.750 euros.
Les recompenses varien en funció de cada nivell de donació, i inclouen totebags, cerveses artesanes, samarretes, botifarra a més d’un taller de ràdio. 
Amb els diners recaptats, els joves volen comprar tot l’equip de so, mobiliari i condicionar la sala.

Segons Turull, “la idea és penjar cada programa al Youtube i iVoox, perquè tothom el pugui escoltar quan li vagi bé i on li vagi bé”.

Per accedir al micromecenatge podeu entrar al següent enllaç: https://www.verkami.com/projects/30948-podcast-botiflers   

Informació i imatge aportat pels impulsors del podcast Botiflers.