Inici » Cervera recupera el Parc de Nadal, que es combina amb l’oferta de més de 20 activitats per a infants i joves
Cervera recupera el Parc de Nadal

Cervera recupera el Parc de Nadal, que es combina amb l’oferta de més de 20 activitats per a infants i joves

La Regidoria de Joventut organitza la 3a edició de “Viu el Nadal a Cervera”, enguany en un format que complementa el tradicional Parc de Nadal, al pavelló polivalent, amb altres activitats per a infants i joves, en diversos espais, entre el 23 de desembre i el 6 de gener.

A diferència dels dos darrers anys, condicionats per la pandèmia, aquesta 3a edició es reinventa i aposta per una fórmula que combina alguns aspectes del tradicional Parc de Nadal (existent abans de la pandèmia) i d’altres de les darreres edicions del Viu el Nadal. 

Aquest any hi haurà activitats que es realitzaran en diferents espais i equipaments municipals: el tradicional Paintball, l’inflable Crazy Jump Race, l’espai de consoles “Game over”, espectacles, sessió de cinema o una tarda de jocs de taula, entre altres. I també s’oferiran activitats al pavelló polivalent, amb la denominació “Nadal Lúdic”, on els infants i joves podran gaudir d’inflables, tallers i d’altres actes que aniran canviant cada dia. 

Segons la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, “es tracta d’un cartell molt complet ja que compta amb activitats molt variades que pretenen arribar a tots els públics”.

 

Més informació i venda d’entrades a la web de l’Espai Jove el Racó.