Inici » Cervera presenta la programació d’arts escèniques 2023-2024
Cervera presenta la programació d’arts escèniques 2023-2024

Cervera presenta la programació d’arts escèniques 2023-2024

La Paeria de Cervera i les entitats culturals La Xarxa i Grepp Teatre han presentat, en un acte conjunt a la Sala de Retrats de la Paeria, els programes del 26è Cicle Apassiona’t, les representacions de teatre familiar i els Pastorets, respectivament.

La presentació ha anat a càrrec de Jan Pomés, paer en cap; Ramon Augé, regidor de Cultura; Anna Llort, de l’associació cultural La Xarxa Cervera, i David Mora, de Grepp Teatre.

El paer en cap, Jan Pomés, ha destacat “la diversitat de l’oferta cultural de Cervera” i que des de la Paeria “es treballa per recollir tota aquesta oferta en una programació unitària”.

El regidor de Cultura, Ramon Augé, ha afirmat que “el Cicle de teatre ofereix una programació de nivell integrada a tota l’oferta cultural de la ciutat”. S’ha reafirmat en la intenció de la Paeria d’elaborar una programació cultural conjunta de setembre a juny.

La Xarxa és una associació cultural sense ànim de lucre amb 36 anys de trajectòria a Cervera. Anna Llort ha destacat que la seva programació “ofereix una nova experiència per als infants i les seves famílies” i que “contribueix a la creació de nous públics per al teatre”.

Finalment, David Mora, de Grepp Teatre, ha presentat els Pastorets, dels quals “oferiran la versió de tota la vida, del segle XX, i una versió innovadora del segle XXI”.

 

El 26è Cicle de teatre i música Apassiona’t oferirà, entre els mesos de setembre i febrer, sis obres de gran format, de qualitat i per a tots els públics.

La programació de teatre familiar de La Xarxa inclou, entre l’octubre i el març, sis funcions i la festa de cloenda al pavelló polivalent. Estan previstes obres de màgia, titelles, teatre i teatre musical a càrrec de reconegudes companyies.

Pel que fa als Pastorets, a finals de desembre, programa dos representacions de la tradicional “La Rosa de Betlem”, de Ramon Turull, i una de la versió moderna “Santa Innocència”, de Pol Bosch.

Totes aquestes representacions seran al Gran Teatre de la Passió.

 

Podeu consultar la programació i la informació sobre la venda d’entrades en aquest llibret

Els abonaments per a tota la temporada tenen un cost de 100 euros.
Es poden comprar en aquest enllaç, des d’on també es poden adquirir les localitats per a cada funció.