Inici » Cervera lliura la medalla commemorativa per haver complert 100 anys a Rogelio Alseda Rubinat
Cervera lliura la medalla commemorativa per haver complert 100 anys a Rogelio Alseda Rubinat

Cervera lliura la medalla commemorativa per haver complert 100 anys a Rogelio Alseda Rubinat

El veí de Cervera Rogelio Alseda Rubinat va rebre la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya en un acte d’homenatge que va tenir lloc el dimecres 4 de gener, just el dia que va complir els 100 anys.

El lliurament de la medalla va anar a càrrec del paer en cap, Joan Santacana, i la consellera comarcal de Serveis Socials, Salut i Igualtat, Gemma Martínez, que també el van obsequiar amb una placa commemorativa, de part de la Paeria de Cervera, i un lot de productes de proximitat, per part del Consell Comarcal de la Segarra.

L’acte es va convocar amb la finalitat d’homenatjar Rogelio Alseda Rubinat amb motiu de la celebració del seu centenari. El Rogelio és un veí molt conegut a Cervera, on va treballar d’electricista i va regentar un establiment situat primer al carrer Major (entre els anys 1946 i 1975) i posteriorment a l’avinguda de Catalunya (del 1975 fins que es va jubilar).

 A l’homenatge, que va tenir lloc a la residència Mare Güell, va estar acompanyat per la seva família: la filla i el gendre, els dos nets i les seves respectives parelles, i els tres besnets. També hi van ser presents la direcció i el personal de la residència.