Inici » Cervera ajorna activitats per prevenció de la Covid-19
Cervera ajorna activitats per prevenció de la Covid-19

Cervera ajorna activitats per prevenció de la Covid-19

La Paeria de Cervera ha decidit ajornar les activitats programades aquest cap de setmana, entre els dies 10 i 12 d’octubre, com a mesura de prevenció davant de l’increment de casos positius de Covid-19 que s’han registrat els últims dies a Cervera.

Les activitats que s’ajornen són les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades pel Museu Comarcal de Cervera; les visites teatralitzades al carreró de les Bruixes i a la Universitat, i les visites guiades als monuments, organitzades pel Centre d’Acollida Turística.

També s’ajornen les activitats programades per l’Espai Jove el Racó, que a més reduirà l’aforament de l’espai com a mesura de prevenció.

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha suspès la visita guiada que, amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, tenia prevista a les sales de reserva externes del Museu a Cervera, a càrrec del director del mNACTEC, Jaume Perarnau.


Totes les activitats estaven previstes amb reserva prèvia. Des de l’organització es contactarà amb les persones inscrites per comunicar-los la decisió. Quan es disposi d’una nova data, es comunicarà. Disculpeu les molèsties.


Cervera, 6 d’octubre del 2020.