Inici » Cervera acull una trobada d’intercanvi amb pianistes de Palafrugell
Cervera acull una trobada d'intercanvi amb pianistes de Palafrugell

Cervera acull una trobada d’intercanvi amb pianistes de Palafrugell

Aquest cap de setmana el Conservatori de música de Cervera ha estat la seu d’una primera trobada amb el centre autoritzat de grau professional l’Energia, de Palafrugell, que ha aplegat 25 pianistes d’ambdós centres per fer música i compartir experiències.

El dissabte al matí el paer en cap de Cervera, Jan Pomés, va rebre l’expedició a la Paeria, on també van poder fer una visita guiada, així com pujar al campanar i també visitar l’espai expositiu Marc Márquez.
Després d’un dinar en règim d’acolliment a les famílies i un assaig de tarda a l’Auditori, la gimcana musical que va preparar el Departament de piano del Conservatori va servir per descobrir indrets del centre històric de Cervera, ampliar i posar en comú coneixements musicals i fer pinya entre alumnes dels dos centres. Un sopar de germanor i un bingo musical que va acabar amb ball inclòs coronà un dia ple d’emocions.

El diumenge va tenir lloc el concert a l’Auditori Municipal, amb una temàtica ben variada i on cada jove pianista va donar el millor d’ell mateix. Un dinar en comú i al costat d’una paella va servir per acomiadar l’expedició de Palafrugell, esperant retrobar-se els proper 20 i 21 d’abril a la ciutat costanera.

Un cap de setmana de coneixença i ple d’emocions que ajudaran a motivar encara més els joves alumnes pianistes.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).