Inici » Cervera a “Batalla Monumental”: 10.120 gràcies
Cervera a "Batalla Monumental": 10.120 gràcies

Cervera a “Batalla Monumental”: 10.120 gràcies

El programa “Batalla Monumental” de TV3 va anunciar ahir que el conjunt emmurallat de Cervera ha obtingut el 44% dels vots (10.120) enfront el 56% de Montblanc (12.880). 10.120 gràcies a tothom que ha votat Cervera.

La participació a les xarxes socials del programa va ser altíssima, de 23.000 vots, que demostren la implicació de la ciutadania i les entitats de les dos capitals comarcals. Des de la Paeria de Cervera felicitem l’Ajuntament de Montblanc. 

Estem immensament agraïts a tothom que ha votat Cervera: 10.120 gràcies.

Moltes gràcies també a totes les persones i entitats que vau representar Cervera al programa. Creiem que s’ha donat una molt bona imatge de la ciutat i en podem estar orgullosos.

Gràcies a TV3 per oferir-nos la possibilitat de donar a conèixer a tot Catalunya el valuós patrimoni monumental, cultural i festiu de Cervera.
 

A Cervera hi ha fins a 11 monuments amb la catalogació de Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). Turisme Cervera gestiona les visites guiades als monuments. Per a més informació es pot contactar amb el Centre d’Acollida Turística (CAT): telèfon 973 53 44 42 / .

Segons la regidora de Turisme, Roser Segura, la participació al programa “ha estat molt positiva per a la promoció turística de la ciutat”. Segons les dades del CAT, ja es nota un augment de visitants a Cervera i de les reserves per a les visites guiades. Roser Segura afegeix el seu “agraïment a totes les persones i entitats que han fet possible la participació de Cervera al programa, i al personal tècnic de les àrees de Turisme i Comunicació.”

Per la regidora de Cultura, Mercè Carulla, Cervera “va poder mostrar la bellesa del seu ric patrimoni monumental i els espectadors es van poder impregnar de la màgia i el misteri que els cerverins tenim el privilegi de viure cada dia”.