Inici » Alumnes del Conservatori participen a la cantata “El Jove Anselm Clavé”

Alumnes del Conservatori participen a la cantata “El Jove Anselm Clavé”

Un grup de cantaires de nivell elemental del Conservatori de Música de Cervera van participar, dissabte 20 d’abril, a la cantata juvenil “El Jove Anselm Clavé”, a l’Auditori de Barcelona, escrita amb motiu del 200è aniversari del naixement d’aquesta figura essencial en la música catalana.

Més de 600 alumnes d’escoles i conservatoris de Catalunya, la Coral de Caramelles de Begues i la Societat Coral Joventut Tianenca han participat en aquest esdeveniment musical, organitzat per la Federació de Cors de Clavé, amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l’Associació de Conservatoris de Catalunya, l’Associació d’Escoles de Música de Catalunya i les Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya.

L’obra, escrita per la compositora Andrea de Escalada, ha estat dirigida musicalment per Claudia Dubé, amb la direcció escènica a càrrec de Ruth Garcia i un nodrit grup d’actors, que van donar vida als personatges i les històries amb una bella interpretació, tot transportant-nos al temps de la vida i obra de Clavé.

L’acte fou presidit per la consellera d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Anna Simó i Castelló, i un nodrit públic va seguir amb impaciència tota la història.
Els alumnes de cant coral, amb l’ajuda de Núria Mas -professora de cant coral- i la directora Estefania Balcells, que encapçalava la comitiva cerverina, han tingut una grata experiència en un concert coral cantat en un lloc immillorable com l’Auditori de Barcelona.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).