Inici » “Alerta”
"Alerta"

“Alerta”

Comunicat del paer en cap i regidor de Ciutadania, Acció Social i Salut, Joan Santacana, sobre la situació de la Covid-19 a Cervera (dilluns 5 d’octubre).

Les dades de transmissió de la COVID-19 a Cervera s’han disparat de forma alarmant. En pocs dies s’han enregistrat més de 40 nous casos positius en les analítiques fetes al CAP de Cervera.

El rastreig, entre altres coses, ha determinat que 7 grups classe dels centres educatius de Cervera (3 a l’escola Jaume Balmes, 2 a l’IES la Segarra, 1 a l’escola les Savines i 1 a l’IES Antoni Torroja) hagin suspès la docència presencial fins que es faci el test a tots els alumnes i els seus tutors i es determini el retorn a les classes o el confinament domiciliari durant 10 dies.

Des del Departament de Salut s’està fent el seguiment dels contagis, l’origen dels quals és extens i se centra en petites trobades socials de caire familiar o d’amistat, i han recomanat la minimització de reunions, activitats o trobades amb la finalitat de controlar la propagació.

Des de la Paeria de Cervera informarem puntualment de les accions que s’hagin d’emprendre al respecte.

 

Joan Santacana i Vélez
Paer en cap i regidor de Ciutadania, Acció Social i Salut.

Cervera, 5 d’octubre de 2020.